<

Klantenservice: 085 016 00 74

.

Veilig betalen met

Aqua Excellent All-in-one product ACTIE

Snel overzicht

1 liter revolutionaire spa behandeling
1 - 2 werkdagen

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

Normale prijs: € 119,95

Actie prijs: € 97,50

Meer afbeeldingen

Details

NU MET 1 KG CHLOORGRANULAAT

Aqua Excellent is een milieuvriendelijk alles-in-één waterbehandelingsproduct voor uw opblaasbare MSpa. Het product werkt op een unieke manier en stelt u in staat om slechts minimale desinfecterende hoeveelheden toe te voegen aan uw badwater, zoals chloorgranulaat in een dispenser. Met Aqua Excellent kunt u het water in uw spabad of jacuzzi op een eenvoudige maar effectieve manier van onder naar boven zuiveren. Een wekelijkse Aqua Excellent-behandeling voorkomt de vorming van kalkafzetting - de broedplaatsen voor bacteriën en ander micro-organismen.

Bovendien lost Aqua Excellent bestaande kalkaanslag op. De eventueel aanwezige ozongenerator of UV-lamp van uw spabad of jacuzzi zorgt voor de rest: ze elimineren de vrijgekomen kiemen en desinfecteren het water. Het resultaat: kristalhelder, puur en heerlijk zacht water.

Aqua Excellent helpt u om het water in uw spa op een veilige, eenvoudige en effectieve manier schoon te houden.

Aqua Excellent is ideaal te combineren met MSpa's van de nieuwe DeLight serie zoals bijvoorbeeld de Silver Clous SC04 en SC06. Ook voor de LIDL MSpa LITE actie van 2018-2021. Deze hebben een geheel nieuwe serie ingebouwde onderdelen die goed tegen de combinatie van Aqua Excellent en chloorgranulaat kunnen.

Let op!

De aangegeven hoeveelheden water behandelings-middelen om toe te voegen aan uw zwembad zijn een advies, hieraan kunnen geen rechten ontleend worden. Door diverse invloeden, zoals bijvoorbeeld zon, regen, onweer, hard of zacht water of de mate van gebruik van het zwembad, kan de benodigde dosering doen afwijken van het advies. Het is niet mogelijk een vaste regel voor alle situaties aan te geven. De ervaring zal u leren wat de beste dosering is voor uw zwembad.

Een compleet starterspakket Aqua Excellent is ongeveer voldoende voor 1 seizoen*

Richtlijn voor de hoeveelheid Aqua Excellent per keer:
- 4 persoons MSpa (700 liter) = 70 ML
- 6 persoons MSpa (900 liter) = 90 ML

*+/- 25-30 wekenSchrijf uw eigen review

Aqua Excellent All-in-one product ACTIE

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Kwaliteit
LET OP!
MSpa filters en accessoires besteld u voordeliger en sneller via
onze nieuwe website www.mspa.nl.
Klik hier om naar mspa.nl te gaan