<

Klantenservice: 085 016 00 74

.

Veilig betalen met

Betaalmogelijkheden

Onderstaand de betaalmogelijkheden van de MontiQ BV Webshops waar deze website ook onder valt. Mocht u hierover nog vragen hebben of toch anders willen betalen neem dan gerust contact op met de klantenservice om uw wensen te bespreken: 085-0160074.

Betalen is bij ons mogelijk met de volgende methodes:

• iDEAL
• Overboeking
• Rembours (LET OP: de levertijd kan dan enkele werkdagen langer zijn. Dit moet namelijk met een speciale transporteur!) Rembours enkel mogelijk boven € 250,-
• Mister Cash/ Bancontact
• PayPal
• CreditCard enkel via PayPal

IN DE SHOWROOM ALLEEN CONTANTE BETALING OF PER IDEAL (DAN GRAAG ZELF UW RANDOM READER/DIGIPASS MEENEMEN SVP!)

Betaal met iDEAL (alleen voor Nederland)
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Betaal per overboeking
Maakt u toch liever het geld rechtstreeks aan ons over? Uiteraard mag dat ook. Zodra u de order heeft geplaatst, ontvangt u hiervan een bevestiging per mail. U kunt vervolgens het totaalbedrag onder vermelding  van het ordernummer overmaken naar :

Rekeningnummer: NL36RABO0300413548 (RABO BANK)
T.n.v.: MontiQ BV

Klanten uit België hebben de volgende gegevens nodig voor de betaling aan Bergim BV:
IBAN: NL36RABO0300413548
BIC: RABONL2U

Let op: vergeet niet uw ordernummer te vermelden bij de betaling! Deze vindt u terug in de bevestigingsmail van uw bestelling.
Heeft u haast en wilt u graag weten of uw betaling al binnen is stuur dan even een email naar de klantenservice. Wij controleren de betaling dan handmatig.

Houdt u er rekening mee dat (met name vanaf een buitenlandse rekening) het enkele werkdagen kan duren voordat wij uw betaling ontvangen. Als u de order dus snel in huis wenst, is het raadzaam te kiezen voor één van de andere betaalmethodes. Onze genoemde levertijd gaat pas in na ontvangst van de betaling.

Betaal bij aflevering/ afhalen
Sommige producten kunt u afrekenen in onze showroom. Dat betreft dan producten die wij in ons eigen magazijn in voorraad hebben. Neem hiervoor graag even contact op met de klantenservice.

Betaal met Mister Cash/ Bancontact (alleen voor België)
Met Mister Cash/ Bancontact rekent u veilig en snel uw bestelling af. Groot voordeel is dat wij direct bericht krijgen van uw betaling en hierdoor de bestelling snel in behandeling kunnen nemen en vaak nog dezelfde dag kunnen versturen. Nog niet bekend met Mister Cash/ Bancontact of voor meer informatie kijkt u op de website van Mister Cash/ Bancontact.

PayPal of CreditCard
Als u beschikt over een PayPal account, kunt u uw order gratis afrekenen met uw PayPal account. Behalve dat deze betaalmethode volledig veilig is, maakt u ook nog eens automatisch gebruik van de PayPal Aankoopbescherming. Kijk voor meer informatie op de website van PayPal.

Ook bieden wij u de mogelijkheid om via de beveiligde PayPal omgeving uw betaling middels creditcard te voldoen. U betaalt uw bestelling dan dus veilig, makkelijk en snel met uw creditcard. Let op: voor het betalen met creditcard is het gebruik van een PayPal account niet verplicht.

 

 

LET OP!
MSpa filters en accessoires besteld u voordeliger en sneller via
onze nieuwe website www.mspa.nl.
Klik hier om naar mspa.nl te gaan